Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tea tasak hajtogatás, hobbi gyűjtemény képes leírás - Hobbi.tlap.hu
részletek »

Tea tasak hajtogatás, hobbi gyűjtemény - Hobbi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hobbi.tlap.hu » Tea tasak hajtogatás, hobbi gyűjtemény
Keresés
Találatok száma - 9 db
Erika Oldala - Teatasak hajtogatás

Erika Oldala - Teatasak hajtogatás

Jönnek a szép, hosszú, téli esték. Mit csinálunk ilyenkor? Teázunk és lefoglaljuk magunkat. Hogyan? Például ötvözve a kettőt. Oldalamon a teatasak hajtogatásról találsz bővebb információt, letölthető anyagot.

Függőségeim - Teatasak hajtogatás

Függőségeim - Teatasak hajtogatás

Teatasak hajtogatás. Biztosan sokan ismeritek ezt a technikát. Rengeteg mintát készíthetünk teatasakokból, most a kedvencemet mutatom meg nektek. A képekben láthatjátok a lépéseket egy képeslap elkészítéséhez.

Húsvéti tojásra egyedi teapapírdíszítés - videóval

Húsvéti tojásra egyedi teapapírdíszítés - videóval

A húsvéti tojást nem csak festéssel, hanem hajtogatott papírral is feldíszíthetjük. Az alábbiakban nem origamit, hanem úgynevezett articsóka technikát fogunk megtanulni, amivel látványos díszítéssel öltöztethetünk fel egy habszivacs tojást.

Kardosné Korom Éva - Teapapírcsillagok

Kardosné Korom Éva - Teapapírcsillagok

Kardosné Korom Éva fényképgyűjteménye: Teafilter tasakjából készültek ezek a szemet gyönyörködtető papírcsodák. Kedvelem még a gyöngyfűzést, szeretek fotózni mindenfélét, de legszívesebben felhőket, naplementét, különleges égi jelenségeket.

Tea Bags Marcelo - gyüjtemény

Tea Bags Marcelo - gyüjtemény

Szeretném bemutatni Nektek a teatasak gyűjteményemet. 5 éve kezdtem gyűjteni a teafilterek borítékjait, majdnem véletlenül. Az eleinte furcsának tűnő hobby érdekes szórakozássá vált, amit most szeretnék megosztani más gyűjtőkkel is. Teatasakot szerezni azért bonyolult, mert az emberek nem értik, miről is van szó. Mindenesetre különlegesség a szokványos bélyeg és telefonkártya gyűjtés mellett. A gyűjteményemben a legkülönbözőbb országokból vannak teatasakok eredeti feliratokkal, képekkel és furcsa betűkkel.

Teatasak gyűjtemény

Teatasak gyűjtemény

A kínaiak a teáról azt tartották, hogy ápolja és meghosszabbítja az életet, ezért eleinte orvosság gyanánt itták. A kínai bölcsek szerint aki a teát issza, annak szellemi képességei tiszták és frissek lesznek. A tea megszabadít a testességtől és elűzi az álmosságot. A tea valamikor az uralkodók itala volt. Mint a legtöbb szokás, a teázás is idővel meghonosodott, s egyre nagyobb szerepet játszott a magánházaknál is. Kialakultak a tea elkészítésének és felszolgálásának szabályai.

Teatasak hajtogatás - Index Fórum

Teatasak hajtogatás - Index Fórum

Teatasak hajtogatás - Index Fórum

Teatasak origami képekben

Teatasak origami képekben

Teatasak origami. Anno volt egy Origami nevű havilap, sajnos a lap azóta már megszűnt. Ebben az újságban rengeteg teatasak hajtogatással kapcsolatos leírás, ötlet volt megtalálható. Az oldalamon ebből az újságból találsz képeket.

Üdvözlőkártyák teatasakból

Üdvözlőkártyák teatasakból

Card Inspirations greetings cards to make with tea bag folding. Card making projects that demonstrate how to make your own greetings cards with tea bag folding. Christmas card and birthday card designs for you to follow.

Tuti menü