Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hobbi linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Hobbi képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: hobbi.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 179 db
3D origami hattyú elkészítése

3D origami hattyú elkészítése

Szeretném ezen az oldalon megmutatni, hogy én miként használtam ki a különböző kreatív technikákat, egy újabb élményt, ismeretet átadva kislányomnak és másoknak. A gyermekeknél, nem az számít, hogy mm pontos legyen valami, 100%- osan precíz, hanem az alkotás élménye, az együtt alkotás anyával, anya-apa-mama mellett szorgoskodni, lesni mozdulataikat és az eredménynek együtt örülni. Mindenben az örömöt, az egyszerűséget kell keresnünk

3S sárkányeresztő baráti társaság

3S sárkányeresztő baráti társaság

A sárkányeregetés a szabadidő egy nagyon kellemes, sportos, és viszonylag olcsó eltöltése. Ebben a sportban megtalálhatod kedvedre valót a hobbieregetéstől a szabás-varráson keresztül a sportsárkányozásig. Sokunkban megvan az emlék gyerekkorából mikor szüleinkkel elkészítettük első sárkányunkat, és boldogan szaladva próbáltuk a magasba engedni. Ez manapság is így van, de ma már komolyabb sárkányok és pontosabb tervek állnak rendelkezésünkre. Napjainkban már komoly sporttá fejlődte ki magát a sárkányeregetés, ami a hobbieregetésen túl sok edzéssel, trükkök elsajátításával, trükk sorozatok koreográfiáinak megtervezéséből, kivitelezéséből áll.

A tudomány szolgálatába szegődik az origami

A tudomány szolgálatába szegődik az origami

Amikor Taketoshi Nojima a jövőről álmodozik, összehajtogatható értelemben teszi azt. A Kyoto Egyetem tudósának inspirációja az origamiból fakad. Amit sokan csak hobbinak tekintenek, a tekervényesen meghajtogatott papírlapokból törékeny objektumokat létre hozó japán népművészet, szárnyakra kapott a tudósok, matematikusok és mérnökök újkeletű lelkesedésétől, amely egyre nagyobb méreteket ölt.

A vitorlásbérlés Balatonon

A vitorlásbérlés Balatonon

Pihenjen, nyaraljon velünk. Töltse kikapcsolódását vitorlázással 8 személyes vitorlásunkon. Csapatépítéshez is ideális hajó. Vitorlás bérlés a Balatonon, vitorlázás, hajózás Balatonföldváron. Élményvitorlázás, kikapcsolódás kormányossal vagy anélkül. Vitorlázza körbe a Balaton, kössön ki Szigligeten, kóstolja meg a badacsonyi borokat, gyönyörködjön a panorámában Tihanyból vagy sétáljon Balatonfüred gyönyörű sétányán. Mindezt megteheti úgy hogy napközben a Balaton közepén strandolnak és a helyszíneket a víz felől vitorlázva közelítik meg. Keresse fel oldalunkat.

A vitorlázás hivatalos magyar oldala

A vitorlázás hivatalos magyar oldala

A Standard-Team Kft. által üzemeltett Abfox vitorlás iskolát egy vérbeli vitorlás versenyző, a kishajós Varga Bálint, valamint a nagyhajós, túrázó marketing tanácsadó, Máté Balázs alapította, azzal a céllal, hogy megalapítsanak egy olyan vitorlás iskolát, melyben a kezdőtől a versenyzőig, az óvodás gyerektől a sportmentes menedzserig mindenki tanulhat vitorlázni. Céljuk, hogy érthetően de profi módon, vízi versenypályán élő oktatóktól tanulhasson mindenki, saját szintjének megfelelően vitorlázni!

Ábrányi-Balogh Péter gyufásdoboz gyűjteménye

Ábrányi-Balogh Péter gyufásdoboz gyűjteménye

1999-ben, még 11 évesen kezdtem a skatulyák gyűjtését, akkor még nem is gondolva arra , hogy csak a különbözőket tartsam meg. Később egy döntő atyai ötlettől vezérelve úgy határoztam, összeállítok egy szép, csak különböző skatulyákat tartalmazó gyűjteményt. Így tartok most 3507 gyufásdoboznál a világ 63 oszágából. A gyufák az 1920-as évektől egészen napjainkig datálhatók.

Adobadioráma

Adobadioráma

A Diorámaépítés című makettezőkiadvány most megjelent első része a kőtárgyak készítését mutatja be. Az építési fázisok részletes leírását 290 színes fotó kíséri. A könyv tanácsait követve készíthetünk például virágtartókat, síremlékeket, falikutakat és szökőkutakat, valamint bemutatásra kerül egy emlékmű és egy mauzóleum megépítése is. Azonban ezek a konkrét építmények csak szemléltetőeszközökként szolgálnak, hiszen a könyvben bemutatott eljárások és anyagok a makettezés számos területére átültethetők.

Adventure - Ha kalandra vágysz

Adventure - Ha kalandra vágysz

1995-ös megalakulása óta az Adventure fogalommá vált. Rengeteg izgalmas programot szerveztünk több kontinensen is. Számtalan kihívás, kockázatokkal teli vállalkozások földön, vízen, levegőben. Bármely sportról is volt szó, eddig mindig a legkörültekintőbben jártunk el. A biztonság mellett, korrekt és vendég centrikus gondolkodásunknak köszönhetően sikerünk töretlen. Vendégeink többsége visszatérő sport barátunkká vált. A referenciának azokat a baráti társaságokat és cégeket tekintjük, akik több alkalommal elégedett, és visszatérő ügyfeleink voltak. Cégünk fő tevékenysége a kaland túrák (búvár,rafting,snowboard,surf ) szervezése, extrém sportoktatás, out door tréningek rendezése.

Aerofriends - A repülés szerelmesei

Aerofriends - A repülés szerelmesei

Repülés minden mennyiségben! Repülőgépek, helikopterek, áruszállító repülőgépek, katonai szerkezetek, utasszállító repülőgépek, üzleti-, és egyéb kisgépek - a gépekről leírások érdekességek olvashatók a weboldalon. A látogatók 360 fokban elforgatható panorámafotókban gyönyörködhetnek.

Hirdetés
Aerolclub Pécs

Aerolclub Pécs

Köszöntünk a Baranya Megyei Repülő és Ejtőernyős Klub Vitorlázórepülő Szakosztályának honlapján! Klubunk a Pécs-Pogányi repülőtéren működik, vitorlázórepülő hobby és teljesítményrepüléssel, valamint a repülés oktatásával, népszerűsítésével foglalkozik. Szeretnénk Neked bemutatni a klubunk életét, és ezt a gyönyörű sportot. Klubunk életéből számos fényképet találhatsz itt, és a véleményed, kérdésed megoszthatod a vendégkönyvünkben!

Agriosz-Aqua

Agriosz-Aqua

A weboldalon igyekszem minden kedves olvasó számára közérthetően, egyszerű nyelvezettel, tömören írni az akváriumban tartható díszhalakról, növényekről, a vízről, és minden olyan dologról, aminek valami köze van az akvarisztikához.

Ajándékozz Élményt!

Ajándékozz Élményt!

Az extrém, férfias élményajándékoktól, a kényeztető, romantikus páros programokon át, a hölgyek szívét rabul ejtő meglepetésekig minden igényt kielégítünk. (Ferrari vezetés, romantikus hajókázás, rallyzás, palackposta küldés, éleslövészet, Forma 1-es autóvezetés, stb.) A kínálatunkban az ajándékokon kívül, egyedi álmokat, elképzeléseket is valóra váltunk. Lehetőség van utalvány formájában is ajándékozni egy-egy élményt, meglepetést, de konkrét időpontra is leszervezünk programokat.

Albert Zoltán hajómodellek

Albert Zoltán hajómodellek

Albert Zoltán vagyok Magyarországról. Közel 36 éve készítek hajómodelleket, melyek minden részét saját kezűleg elkészített alkatrészekből építek össze (Nem KIT.) kedvenceim a több árbócos nagy vitorlás hajók. Ezen az oldalon néhány modellemről készült képet tekinthetnek meg.

Aranypengő

Aranypengő

Az Aranypengő egy gyüjtői weblapahol régi pénzek, papírpénzek, kitüntetések, jelvények, emlékérmek és plakettek eladása és cseréje zajlik , a numizmatika minden ágában, díjtalan szaktanácsadással!

Asztalitenisz Klub Érd

Asztalitenisz Klub Érd

Érd első pingpong klubja elérhetővé vált minden sportkedvelő részére. Érd központjában lévő ping pong klubban 10 profi pingpong asztallal várjuk a juniortól a senior korosztályig mindenkit, aki versenyszerűen vagy csak szórakozás képpen szeretné űzni az asztaliteniszt. Csoportos és egyéni edzésre is lehetőség van. A játék után pedig egy kellemes üdítő mellet pihenhet büfénkben! Sportoláshoz tudunk biztosítani kellékeket, melyeket újonnan akár meg is lehet vásárolni! Iskoláknak kedvezményes bérletek és egyedi ranglista, mely havi nyertese további kedvezményekre jogosult.

Ausztria Sípályák

Ausztria Sípályák

Ezen a weboldalon rengeteg információt kaphatunk nyugati szomszédunkról, Ausztriáról. A honlapon a következő opciókba szedve keresgélhetünk az általunk szükséges adatok után: Általános információk, Tartományok, Városok, Nemzeti Parkok, Sípályák, Élménybeszámolók és Fórum. Amennyiben Ön egy ausztriai utazást, netán síelést tervez, akkor feltétlen nézzen körül az oldalon!

Autómodell webáruház

Autómodell webáruház

Játékbarlangunk l998-ban alakult. Célunk igényes gyermekjátékok forgalmazása. Méretarányos kész fém autómodellek - die cast - árusításával 2000-ben kezdtünk el foglalkozni. Először standard die cast modellautók, mint pl. Maisto, Solido, Revell, Welly, Burago kerültek az üzlet kínálatába főleg 1:18-as méretarányban. Ezek jó minőségű, de inkább gyermekjátékok kategóriájába tartozó termékek. Következő lépcsőben Sun Star, UH, Ertl, Signature, Hot Wheels, Rico, Jada Toys,Yatming, Norev autómodellekkel már a felnőtt gyűjtői kört próbáltuk célba venni.

Tuti menü