Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hobbi Vizi sportok képes leírás - Hobbi.tlap.hu
részletek »

Hobbi Vizi sportok - Hobbi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hobbi.tlap.hu » Hobbi Vizi sportok
Keresés
Találatok száma - 16 db
A vitorlásbérlés Balatonon

A vitorlásbérlés Balatonon

Pihenjen, nyaraljon velünk. Töltse kikapcsolódását vitorlázással 8 személyes vitorlásunkon. Csapatépítéshez is ideális hajó. Vitorlás bérlés a Balatonon, vitorlázás, hajózás Balatonföldváron. Élményvitorlázás, kikapcsolódás kormányossal vagy anélkül. Vitorlázza körbe a Balaton, kössön ki Szigligeten, kóstolja meg a badacsonyi borokat, gyönyörködjön a panorámában Tihanyból vagy sétáljon Balatonfüred gyönyörű sétányán. Mindezt megteheti úgy hogy napközben a Balaton közepén strandolnak és a helyszíneket a víz felől vitorlázva közelítik meg. Keresse fel oldalunkat.

A vitorlázás hivatalos magyar oldala

A vitorlázás hivatalos magyar oldala

A Standard-Team Kft. által üzemeltett Abfox vitorlás iskolát egy vérbeli vitorlás versenyző, a kishajós Varga Bálint, valamint a nagyhajós, túrázó marketing tanácsadó, Máté Balázs alapította, azzal a céllal, hogy megalapítsanak egy olyan vitorlás iskolát, melyben a kezdőtől a versenyzőig, az óvodás gyerektől a sportmentes menedzserig mindenki tanulhat vitorlázni. Céljuk, hogy érthetően de profi módon, vízi versenypályán élő oktatóktól tanulhasson mindenki, saját szintjének megfelelően vitorlázni!

Adventure - Ha kalandra vágysz

Adventure - Ha kalandra vágysz

1995-ös megalakulása óta az Adventure fogalommá vált. Rengeteg izgalmas programot szerveztünk több kontinensen is. Számtalan kihívás, kockázatokkal teli vállalkozások földön, vízen, levegőben. Bármely sportról is volt szó, eddig mindig a legkörültekintőbben jártunk el. A biztonság mellett, korrekt és vendég centrikus gondolkodásunknak köszönhetően sikerünk töretlen. Vendégeink többsége visszatérő sport barátunkká vált. A referenciának azokat a baráti társaságokat és cégeket tekintjük, akik több alkalommal elégedett, és visszatérő ügyfeleink voltak. Cégünk fő tevékenysége a kaland túrák (búvár,rafting,snowboard,surf ) szervezése, extrém sportoktatás, out door tréningek rendezése.

Balatoni Vitorlásiskola Társaság

Balatoni Vitorlásiskola Társaság

Társaságunk 1999-ben alakult, bázisunk Balatonfüreden található. A Nemzeti Közlekedési Hatóság jóváhagyott hajóvezetői képzőszerveként foglalkozunk belvízi vitorlás valamint motoros oktatással, ezen kívül tengeri hajóvezetői oktatással. Bázisunk gyorsan és könnyen elérhető, oktatóink szakképzettek, hajóink kifogástalan állapotúak, tanfolyamaink díjában pedig a tananyagok, a hatósági vizsgaügyintézés, kihelyezett vizsga báziskikötőnkben, szállás a kikötői klubépületünkben mind bennfoglaltatnak, nálunk nincsenek rejtett extrák.

Barlangtúrák a Solymári-Ördöglyukban

Barlangtúrák a Solymári-Ördöglyukban

A fokozottan védett Solymári-ördöglyuk barlang Budapest közelében található, és az egyik legalkalmasabb barlang arra a célra, hogy a kezdők is biztonságosan kipróbálhassák az igazi, kúszós-mászós barlangászást, eredeti, kiépítetlen környezetben, mindenféle barlangász előképzettség nélkül is.

Búvárinfó

Búvárinfó

Búvárinfó - Minden, ami búvár. Hírek, információk, érdekességek és programajánlók a búvárkodással kapcsolatban. Cikkeket olvashatunk a búvártechnikákról, a zárttéri merülésekről (roncsok, barlangok, jég alatt), és a búvárismeretekről.

Búvárkodás - Búvár Dive Hard Tours Utazási Iroda

Búvárkodás - Búvár Dive Hard Tours Utazási Iroda

Akár most szeretné elkezdeni felfedezni az örök csend és ezernyi szépség birodalmát, akár már több száz merüléssel a háta mögött vágyik új kihívásokra, nálunk megtalálja, amit keres. A búvárkodás nem olyan misztikus sport, mint ahogyan sok leendő búvár gondolná. Böngéssze át a különböző leírásokat, biztosan megtalálja az érdeklődésének megfelelő válaszokat. Utazni, merülni szeretne, télen is olyan helyeket keres, ahol meleg a tengervíz? A címekre klikkelve eljuthat a legjobb búvárutak, búvártúrák kínálatához.

Búvárkodj - búvártúrák, -tanfolyamok, felszerelések

Búvárkodj - búvártúrák, -tanfolyamok, felszerelések

Oldalunk azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtsunk a búvárkodni szeretőknek és vágyóknak a számukra legmegfelelőbb búvártúra, búvártanfolyam megtalálásában, kiválasztásában és elsőként értesülhessenek a kedvezményekről, akciókról. A búvártúrák szervezőinek pedig egy olyan népszerű, nagy látogatószámú oldalt kínálunk, ahol meghirdethetik útjaikat. Honlapunkon számos búváriskola, búvárbázis, utazási iroda búvártúráit gyűjtöttük össze, melyek között egyszerűen, kényelmesen, több szempont szerint kereshetsz.

Búvármúzeum

Búvármúzeum

A búvármúzeum Dorog és Esztergom-kertváros határában lévő Palatínus-tóban, a Strand mellett, az Esztergomi Spartacus Sportegyesület Búvár Szakosztálya által működtetett búvárbázisról érhető el. A búvárbázis előtt lévő tószakaszon kiépített kötélrendszer vezet el a múzeumhoz. A kiállítás egy közel 60 köbméteres fémketrecben került elhelyezésre. A rácsozaton belül, egy belső falon láthatók a különféle tablók, régi búvárfelszerelések és néhány magyarázó szöveg.

Hirdetés
eXtrem - az extrém sportok oldala

eXtrem - az extrém sportok oldala

Aki itt belép, az hagyjon fel azzal a reménnyel, hogy száraz, cenzúrázott, jól fésült, minden elemükben kidolgozott szövegeket olvas majd az extrém sportok berkeiből. Mert nem! Azt szeretnénk, ha az olvasó a kulisszatitkokat, a csendes sztorikat, jó arcokat, cool mondatokat is lássa, olvassa, hallja, szeresse. Hogy ismerje meg közelebbről a magyar extrém sportolók mindennapjait, hogy betekintést nyerjünk a kínokba és az örömökbe.

Jet-ski

Jet-ski

A jet-ski sport a köztudatban még igencsak gyerekcipőben jár. Kevesen tudják, hogy a vízen való motorozásnak eme lenyűgöző formája Magyarországon 1991-ben kezdődött, s napjainkban már több ezer jet-ski tulajdonos van hazánkban.

Kanyon Aktív

Kanyon Aktív

A Kanyon Aktív Kft. közel tíz éves szakmai múlttal rendelkezik a rafting túrák, aktív utazások, csapatépítő programok területén. Számunkra a legfontosabb hogy elégedett ügyfeleink, utasaink időről időre visszatérjenek hozzánk!

Magyar Búvár

Magyar Búvár

A két fogalom (nem szó!) együtt, a magyar búvár, a lehető legtömörebben utal oldalaink tartalmára: összefoglaljuk a honi búvárkodás lassan feledésbe merülő fontos, vagy érdekes eseményeit, történéseit, bemutatunk régi felszereléseket, eszközöket, és nem utolsó sorban emléket állítunk az egykori jeles magyar búvár személyiségeknek. Rövidebben megfogalmazva, arra törekszünk, hogy bemutassuk mindazt, ami egyszerre magyar is és búvár is. Annak is szimbolikus jelentősége, értelme van, hogy az ősi magyar rovásírással is felírtuk a címet: ez azt jelenti, hogy csak a magyarországi búvár múlt eseményeivel foglalkozik az oldal.

Pannon Yacht Charter - Vitorlásbérlés Balaton

Pannon Yacht Charter - Vitorlásbérlés Balaton

Vitorlásbérlés Balatonfüreden! Látogasson el honlapunkra, ahol megtekintheti flottánk legújabb büszkeségeit, a hat darab Bavaria 32 Cruiser típusú vitorlást! Továbbá honlapunkon bővebb információt szerezhet az elérhető kedvezményekről. Hajóink a Balatonfüredi Silver Yacht kikötőben várják vitorlás bérlés iránt érdeklődőket. Pannon Yacht Charter - Vitorlás bérlés a Balaton fővárosában, Balatonfüreden!

SailBalaton Vitorlássport - Hajóbérlés

SailBalaton Vitorlássport - Hajóbérlés

Új építésű Dolphin 28-asok, továbbá Dolphin 26 és Balaton 25-ös hajók bérbeadása Balatonfüreden. 3-órás és 1 napos vitorlástúrák kapitánnyal. Vitorlás csapatépítés szervezése és lebonyolítása. Mindíg aktuális és gyors online foglalási rendszer. Üdülésicsekk elfogadóhely.

Tisza-tavi hajós képzés

Tisza-tavi hajós képzés

A Csizi Hajós Iskola hajóvezetői tanfolyamokat és matróz képzést kínál a Tisza-tavon. A képzés a Szalók Yacht Klub által üzemeltetett kikötőben folyik az Attilai-öbölben. Oktatóink között fiatal hivatásos hajóst és sokat látott öreg tengeri medvét is találhat.Jogosítvánnyal rendelkező ügyfeleink számára elméleti tudásfrissítő tréninget is kínálunk.

Tuti menü