Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hobbi Sportok Levegőben képes leírás - Hobbi.tlap.hu
részletek »

Hobbi Sportok Levegőben - Hobbi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hobbi.tlap.hu » Hobbi Sportok Levegőben
Keresés
Találatok száma - 16 db
3S sárkányeresztő baráti társaság

3S sárkányeresztő baráti társaság

A sárkányeregetés a szabadidő egy nagyon kellemes, sportos, és viszonylag olcsó eltöltése. Ebben a sportban megtalálhatod kedvedre valót a hobbieregetéstől a szabás-varráson keresztül a sportsárkányozásig. Sokunkban megvan az emlék gyerekkorából mikor szüleinkkel elkészítettük első sárkányunkat, és boldogan szaladva próbáltuk a magasba engedni. Ez manapság is így van, de ma már komolyabb sárkányok és pontosabb tervek állnak rendelkezésünkre. Napjainkban már komoly sporttá fejlődte ki magát a sárkányeregetés, ami a hobbieregetésen túl sok edzéssel, trükkök elsajátításával, trükk sorozatok koreográfiáinak megtervezéséből, kivitelezéséből áll.

Aerofriends - A repülés szerelmesei

Aerofriends - A repülés szerelmesei

Repülés minden mennyiségben! Repülőgépek, helikopterek, áruszállító repülőgépek, katonai szerkezetek, utasszállító repülőgépek, üzleti-, és egyéb kisgépek - a gépekről leírások érdekességek olvashatók a weboldalon. A látogatók 360 fokban elforgatható panorámafotókban gyönyörködhetnek.

Aerolclub Pécs

Aerolclub Pécs

Köszöntünk a Baranya Megyei Repülő és Ejtőernyős Klub Vitorlázórepülő Szakosztályának honlapján! Klubunk a Pécs-Pogányi repülőtéren működik, vitorlázórepülő hobby és teljesítményrepüléssel, valamint a repülés oktatásával, népszerűsítésével foglalkozik. Szeretnénk Neked bemutatni a klubunk életét, és ezt a gyönyörű sportot. Klubunk életéből számos fényképet találhatsz itt, és a véleményed, kérdésed megoszthatod a vendégkönyvünkben!

Hőlégballon repülés

Hőlégballon repülés

A hőlégballonos sétarepülés olyan hobbi, melyet amikor valaki kipróbál, képtelen rá, hogy soha többet ne emelkedjen a levegőbe. Varázslatos élmény madártávlatból tekinteni lefelé. A hőlégballon sétarepülés teljesen biztonságos, életreszóló élményt jelent. Akár ajándékba is tökéletes, hiszen ezt az élményt érdemes megosztani azokkal, akiket a legjobban szeretünk.

Jules Verne Hőlégballon

Jules Verne Hőlégballon

Verne Gyula regénye olvasásakor szerettél volna lebegni? Most átélheted a valóságban is. Nézz körül oldalainkon és jelentkezz egy repülésre, mutasd meg ismerőseidnek is. Szolgáltatásaink: Reklámhordozás, Légifotózás, Filmezés, Utasrepültetés.

Kitesport - Sárkányozás sárkányeresztés

Kitesport - Sárkányozás sárkányeresztés

A Kitesport 1998. óta szolgálja a hazai sárkányos közösséget. Oldalunkon regisztráció után friss hírekkel, információkkal elláthatod az oldal olvasóit, szerkesztheted saját sárkánytáskád, fotógalériád, használhatod a börze rovatot. Tagjaink részére belső információk, ötletek, tanácsok és szuper akciós ajánlatok itt a kitesport-on. Kellemes időtöltést oldalunkon!

Magyar Ejtőernyős Oldalak

Magyar Ejtőernyős Oldalak

Magyar Ejtőernyős Oldalak - Minden, ami ejtőernyőzés, tandemugrás. Ez nem egy zárt közösségi oldal! Nem vagy még ejtőernyős, csak érdeklődsz, itt a helyed, rengeteg érdekes cikket találsz web oldalunkon. Kapcsolatba léphetsz ejtőernyősökkel, kérdezhetsz, okosodhatsz. Legyél tudatos szolgáltatást vásárló! Ne hagyd becsapni magad! Reméljük jól döntesz és nemsokára, mint ejtőernyős üdvözölhetünk web oldalunkon.

Magyar Repülő Szövetség

Magyar Repülő Szövetség

A Magyar Repülő Szövetség kiemelten közhasznú testületként működő sportági szakszövetség, amely a magyarországi sportrepülést felügyeli, és hazánkat a Nemzetközi Repülő Szövetségben (FAI; Fédération Aéronautique Internationale) képviseli. Az MRSZ 1910-es alapítása óta a FAI aktív tagja. Közel 100 éves fennállása alatt az MRSZ számtalan kitűnő pilótát és repülő szakembert nevelt, miközben a gyorsan változó világ igényeihez igazodva folyamatosan bővítette tevékenységi körét.

Minden a magyar ballonozásról

Minden a magyar ballonozásról

Minden a magyar ballonozásról... A magyar ballonozás története, az első ballon, hőlégballon, merev szerkezetű léghajó; a ballonok osztályozása, a gázballonok, hőlégballonok, Rozier-ballonok, azaz vegyes ballonok és léghajók. A ma működő magyar ballonok, ballonosok, csapattagok, versenybírók, megfigyelők; ballonversenyek, Nemzeti Bajnokságok, versenynaptár, versenyeredmények és ballonos rekordok, versenyszabályok ballonos meteorológiai információk.

Hirdetés
Műrepülés

Műrepülés

Igazi, hamisítatlan adrenalin vadász repülés! Nem csak kalandoroknak. Ha már látott repülős napokon, légi parádékon bemutató repüléseket, és ha egyszer is motoszkált a fejében, hogy milyen is lehet egy-egy a földről hajmeresztő manőver a repülőgép belsejéből, mit is élhet át a pilóta odafent, akkor ez a program Önnek szól

Műrepülés a magyar vitorlázó műrepülő válogatott pilótáival

Műrepülés a magyar vitorlázó műrepülő válogatott pilótáival

A szabadság okozta öröm abszolút érzése, mely egy kiváló pilóta tálalásában nem nélkülözi az adrenalin forrását a vérben, vagy a tájkép keltette csodálatot, amint addig soha nem tapasztalt perspektívákból örökre beég emlékezetünkbe! Próbálja ki a határtalan szárnyalást, az andalgó városnézést, vagy a páratlan érzést nyújtó műrepülés feledhetetlen élményét! És, hogy ezeket az élményeket a legnagyobb átéléssel tapasztalhassa meg, az ország pilótáinak legprofesszionálisabb, legeredményesebb műrepülő csapata száll rendelkezésére!

Pillangó Siklóernyős Iskola

Pillangó Siklóernyős Iskola

A motoros tandemrepülés egy olyan formája a lehetőségeknek, ami a leginkább tervezhető. Sokkal kevésbé időjárás-függő tevékenység, mint motor nélkül. Ezen kívül szabadabb formája is a repülésnek, mivel nem vagyunk a hegyhez " kötve ".

Revell Control távirányítós helikopterek

Revell Control távirányítós helikopterek

Weboldalunk célja, hogy a - hazánkban is elérhető - modellgyártók távirányítós autóiról, hajóiról és helikoptereiről tájékoztatást, kis ízelítőt adjon látogatóinknak. A kínálat a Revell Control és Nikko termékcsaládjaiból, távirányítós modelljeiből áll. A Revell Control igyekszik a piacokat támadni földön, vízen és levegőben. A távirányítós helikopterek a legnépszerűbb modellek manapság, végre sikerült árukat megfizethető szintre hozni. Kínálatunk a Revell Control távirányítós helikoptereire korlátozódik, a gyártó mikro és mini helikopterei közül válogattunk.

Siklóernyő, szárnyalj a madarakkal

Siklóernyő, szárnyalj a madarakkal

Együtt szárnyalni a madarakkal, felröppenni a felhőkig vagy épp festőien szép hegyormok mellett siklani teljesen hangtalanul? Ki ne szeretné ezeket mind átélni. A siklóernyőzés ilyen és ehhez hasonló kalandokat és élményeket nyújt mindenkinek aki kipróbálja. A Sirius Repülő Klub szeretné minél több emberrel megtapasztaltatni ezt a felejthetetlen érzést. Ha a tandem siklóernyőzés után az utas rájön, hogy Ő most találta meg igazi szenvedélyét, akkor abba is segítünk, hogy profi siklóernyőssé válhasson. Mivel a siklóernyő teljes felszerelése (persze nem a motoros siklóernyőé) elfér egy hátizsákban, ezért ezen repülésfajta szerelmesei nincsenek helyhez kötve. Hazánkban és a környező országok hegységeiben is számtalan siklóernyőzésre kiválóan alkalmas hegyoldal található, melyek felejthetetlen élményt ígérnek mindenkinek. Persze egy igazi siklásért nem is kell olyan messzire utazni.

Tandemugrás

Tandemugrás

Valódi kaland, élmény ajándékba? Élményajándék karácsonyra? Kattints most a tandemugrásra és lepd meg vele barátodat, családtagjaidat, vagy éljétek át együtt ezt az izgalmas kalandot! Tandemugrás: adrenalin, élmény, öröm, ajándék! Unod az ötlettelen, sablonos ajándékokat? Válassz idén valami igazán ütős szülinapi, névnapi, valentinnapi, karácsoknyi ajándékot! Ha nincs ötleted, adunk egyet: Tandemugrás! Rendelj egy tandemugrást és szerezz örömet kalandbarát ismerőseidnek!

Ugorj, ha mersz! Basejump, vagy ejtőernyős ugrás?

Ugorj, ha mersz! Basejump, vagy ejtőernyős ugrás?

Ki ne álmodott volna már arról, hogy hegyek, völgyek, városok felett repül? Ki ne csodálta volna a madarakat, vágyakozva csodálatos képességük, a repülés után? A repülés utáni vágy mindig jelen volt az emberekben, hiszen már a görög mitológiában találhatunk jó néhány példát rá, vagy nézzük Leonardo da Vinci repülési tanulmányait és találmányait - csak hogy a leghíresebbeket említsük!

Tuti menü