Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hobbi Makett képes leírás - Hobbi.tlap.hu
részletek »

Hobbi Makett - Hobbi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hobbi.tlap.hu » Hobbi Makett
Keresés
Találatok száma - 12 db
Adobadioráma

Adobadioráma

A Diorámaépítés című makettezőkiadvány most megjelent első része a kőtárgyak készítését mutatja be. Az építési fázisok részletes leírását 290 színes fotó kíséri. A könyv tanácsait követve készíthetünk például virágtartókat, síremlékeket, falikutakat és szökőkutakat, valamint bemutatásra kerül egy emlékmű és egy mauzóleum megépítése is. Azonban ezek a konkrét építmények csak szemléltetőeszközökként szolgálnak, hiszen a könyvben bemutatott eljárások és anyagok a makettezés számos területére átültethetők.

Albert Zoltán hajómodellek

Albert Zoltán hajómodellek

Albert Zoltán vagyok Magyarországról. Közel 36 éve készítek hajómodelleket, melyek minden részét saját kezűleg elkészített alkatrészekből építek össze (Nem KIT.) kedvenceim a több árbócos nagy vitorlás hajók. Ezen az oldalon néhány modellemről készült képet tekinthetnek meg.

Autómodell webáruház

Autómodell webáruház

Játékbarlangunk l998-ban alakult. Célunk igényes gyermekjátékok forgalmazása. Méretarányos kész fém autómodellek - die cast - árusításával 2000-ben kezdtünk el foglalkozni. Először standard die cast modellautók, mint pl. Maisto, Solido, Revell, Welly, Burago kerültek az üzlet kínálatába főleg 1:18-as méretarányban. Ezek jó minőségű, de inkább gyermekjátékok kategóriájába tartozó termékek. Következő lépcsőben Sun Star, UH, Ertl, Signature, Hot Wheels, Rico, Jada Toys,Yatming, Norev autómodellekkel már a felnőtt gyűjtői kört próbáltuk célba venni.

Gyűjtői figurák, makettek: Fantasmania Figura

Gyűjtői figurák, makettek: Fantasmania Figura

Fantasmania Figura- Játékbolt: gyűjtői figurák és gyermekjátékok! Mozi, Képregény, pankráció alapú figurákat kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Kis példányszámban érdekességek és figura ritkaságok bújnak meg kategóriáink mélyén. A jobb tájékozódás érdekében termékeket minden esetben szöveges leírással látjuk el és katalógusképek helyett saját készítésű fotókat töltünk fel a figurákról. A kínált figurák és játékok palettáját folyamatosan bővítjük, hogy minél többen találhassák meg az áhított terméket nálunk! Személyes átvétel Budapesten vagy Postázás Országosan (kérésre akár utánvéttel is). Tekintse meg kínálatunkat, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Makett dobozok, burák, plexi darabok

Makett dobozok, burák, plexi darabok

Saját gyártású makett dobozok, burák,bármilyen méretben, plexiből. Az artham.hu oldalon kész termékeinket ajánljuk: fegyverállvány, műtárgyvédők, tárgykiemelők, plexi díjak... termékeinket tetszőeges méretben legyártjuk. Rendelésre gyártunk speciális alkatrészeket mensura-t, görgőket, tesztereket, plexiből és más forgácsolható műanyagból (pl. danamid). Szolgáltatásaink: plexi és más forgácsolható műanyag illetve réz és alumínium esztergálása, plexi hajlítás, ragasztás. Foglalkoztunk plexi és műgyanta termékek polírozásával. Darab plexit is árulunk. Egydarabos megrendelést is örömmel, reális áron vállalunk.

Makett játékok ismertetője

Makett játékok ismertetője

Makettjeink, melyekről oldalunkon információkat gyűjthet, a Revell kínálatából kerülnek ki, mely nagy múltra tekint vissza és elmondható hogy minden makettező ismeri. A gyártók a kreatív játékok megtervezésénél fontos szempontokat vettek figyelembe, valamint a termékeket gondosan tesztelték mielőtt azok a gyermekek kezébe, vagy a játékboltok polcára kerülhettek. A német cég, makettjeit 5 nehézségi szintre osztja, az alkotóelemek számától függően. A Revell készít úgynevezett Easykit maketteket is, melyek összerakásához nem kell ragasztó és festék, az alkatrészek összepattintósak. A leírások mellett jó minőségű, nagy képet is talál, hogy minél biztosabban tudjon dönteni a vásárlás előtt.

Makettek webáruház

Makettek webáruház

Tisztelt Látogatók! Üdvözlöm Önöket a makettek.hu webáruházban! - Amennyiben egy adott kategória termékeire kíváncsi, csak annyit kell tennie, hogy a bal oldalon található kategóriák közül ki kell választania a számára szimpatikusat. Adott kategóriát kiválasztva megjelennek a kategóriába tartozó termékek, illetve tovább lehet bontani azokat méretarányuk, illetve gyártók szerint is. - A termékek szűrését méretarányuk, illetve a makett gyártója szerint is elkezdheti.

Makettkalauz - repülő, tank, hajó makettek

Makettkalauz - repülő, tank, hajó makettek

A makettezés megkülönböztetendő a modellezéstől, ahol a cél a kicsinyítés mellett, hogy működő modellt kapjunk. Modelleket általában járművekről készítenek, makettet szinte bármiről lehet, de kialakultak azok a kedvelt témák, melyekre a makettgyártók kínálatukat alapozzák. Hasonlóan a modellekhez, a makettek kínálatában is jelentős részt foglalnak el a járművek, kezdve a repülők, hajók különböző harci és polgári változataival, de megtalálhatjuk a katonai járművek széles választékát is. A Makettkalauz a Revell cég repülő, hajó és tank makettjeit mutatja be. Reméljük, hogy oldalunkon talált kedvére való makettet, vagy legalábbis támpontot a további kereséshez. Jó makettezést kívánunk!

Modell és makett webáruház

Modell és makett webáruház

Választhatsz elektromos vagy robbanómotoros autók, tankok, sárkányok, különböző makettek közül is. A modelleken és maketteken kívül távirányítókat, kiegészítőket, használt modelleket és egyéb alkatrészeket is megtalálsz a webáruházunkban. A mai hatalmas kínálatban szeretnénk segíteni eligazodni, tanácsokat adni azoknak , akik szeretnének modellezni. Ha tudunk szívesen adunk tanácsokat a fórumunkon feltett kérdésekre, bármilyen modellezéssel kapcsolatos kérdésre! Ha pedig a webshop-unkból szeretnétek vásárolni, nyugodtan kérdezhettek a kiválasztott termékkel kapcsolatban is! Árukészletünket próbáljuk úgy összeválogatni,hogy mindenki megtalálja a magának megfelelőt.

Hirdetés
Papírmakettek

Papírmakettek

PA papír ugyan úgy, mint a müanyag, fém, vagy fa, alkalmas a modellépítésre. A papírmakettek nem kerülnek sokba, nem kell őket festeni, vagy mérgező ragasztót használni összeragasztásukhoz. Oldalunkon Európában készült, kivágható és összeragasztható papírmakettek találhatók, melyek közül ha valamelyik megtetszik, megrendelheted.

Plexi kisker, nagyker

Plexi kisker, nagyker

Társaságunk a P& Plasztik Kft. Tevékenységünk során a gyár termékeinek magyarországi kis- és nagykeres-kedelmére fókuszálunk, biztosítjuk a termékek felhasználásához szükséges segéd- és kellékanyagokat, valamint a műszaki tudásbázist. Termékeink között elsősorban polikarbonát lapok, plexi lemezek, san lemezek, kemény és habosított pvc lapok valamint aluminium kompozit lemezek (dibon, alucobond) találhatóak.

Susányi Oszkár Hajómakettek

Susányi Oszkár Hajómakettek

A flottillánál eltöltött hét év alatt kedveltem meg a hajózást. Azon belül is különös érdeklődés fűz a történelmi vitorlásokhoz. Szépek, kecsesek, és rendkívül dekoratívak. Hajómodellek készítésével mintegy húsz éve foglalkozom. Három éve versenyeken is részt veszek. 2002-ben mesteri címet kaptam. Több alkalommal első helyezést értem el és többször elnyertem a "Best of show" díjat is. Vállalom történelmi vitorlás hajómodellek elkészítését fából, hajómodellek restaurálását, továbbá fahajó KIT-ek, készletek összeállítását.

Tuti menü