Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hobbi Kártyanaptár és Szalvéta gyűjtemény képes leírás - Hobbi.tlap.hu
részletek »

Hobbi Kártyanaptár és Szalvéta gyűjtemény - Hobbi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hobbi.tlap.hu » Hobbi Kártyanaptár és Szalvéta gyűjtemény
Keresés
Találatok száma - 7 db
Erzsi szalvétái

Erzsi szalvétái

Erzsi szalvétái - Üdvözöllek honlapomon! Regisztráció után nyílnak meg előtted a honlap lehetőségei. A megtetsző szalvétákat kosárba teheted, amely megőrzi tartalmát kijelentkezés után is. De ennek tartalmát megnézheted, ki is vehetsz belőle. Miután a 'Megrendelem' gombra kattintasz, megjelenik nálam a lista, amit a szokásos módon küldök. De először nézd meg a választékot. Ha új látogató vagy, regisztrálj, írj egy e-mailt a kubi1965@gmail.com címre, és megbeszéljük a szalvétacserélés részleteit. Kellemes válogatást! Erzsi

Flóra Higiénia

Flóra Higiénia

A Flóra Higiénia Kft elsősorban szalvéta gyártással foglalkozik, fehér 100% cellulóz alapanyagra. Főként egy vagy két színnel emblémázott egyedi különleges szalvétákat gyártunk megrendelőinknek Fols márkanéven. Szalvétáink ajánljuk alkalmakra: reklám, rendezvény, termékbemutató, kiállítás, valamint napi használatra: hotelek, éttermek, pékségek, cukrászdák részére.

Fols szalvétaüzem

Fols szalvétaüzem

Egyedi reklámszalvétát kínálunk az Ön által megtervezett logóval,:Egy kettő és három rétegű fehér szalvéta alapanyagra, egy vagy két szín nyomtatásával. Egy 2 vagy 3 rétegű színes szalvéta áráért, már saját nevével logójával díszített, fehér emblémázott szalvétát kínálunk. Elképzeléséről egy számítógépes látványtervet készítünk díjmentesen, hogy gyártás előtt láthassa, milyen lesz az Ön által megálmodott szalvéta. A szalvéták termékbemutatókon, rendezvényeken, kiállításon, vagy akár éttermekben az asztalkultúra színvonalának emelésére szolgálhatnak. Az egyedi szalvétákat 2 héten belül kiszállítjuk!

Ibolyka szalvéta gyüjteménye

Ibolyka szalvéta gyüjteménye

Örülök, hogy benéztél hozzám. Ha végiglapozod az oldalakat azok mindent elmondanak rólam. Gyűjtöm, cserélem, ragasztom a szalvétákat. Szabadidőmben szívesen foglalkozom szalvétatechnikával /decoupage/. Ezekből is tettem fel néhányat mutatóba a Saját munkáim menüpontba. Nézz körül nálam és ha tetszett amit láttál gyere máskor is.

Nagy János kártyanaptárai

Nagy János kártyanaptárai

Már kiskorom óta élek ennek a hobbinak,amely jó kedvvel tölti be mindennapjaimat.Sok egyéb hobbim is van,de a legrégebben a kártyanaptár gyűjtés alakult ki nálam. Azt szoktam mondani: "-nyáron a motorozás-télen a kártyanaptár" Ez tehát inkább a téli szezonra korlátozódik,ami nem jelenti azt,hogy egész évben nem gyűjtögetek. A nyáron összegyűjtött példányokat a hideg téli napokon szoktam rendszerezni,és eközben nézegetni,gyönyörködni bennük. Ekkor vesszük fel a gyűjtő társakkal ismét a szorosabb kapcsolatot,és csereberélünk egymással.

Régi magyar kártyanaptárak

Régi magyar kártyanaptárak

Régi magyar kártyanaptárak A kártyából megismerheted a jövőt, a kártyanaptárból pedig a múltat! A képtárban az alábbi kategóriák között böngészhetünk: Márkák, termékek, Cégek, vállalatok, szervezetek, Országok, Megyék, Települések, Sorozatok, Gyűjtők, gyűjtemények.

Szalvétagyűjtők paradicsoma

Szalvétagyűjtők paradicsoma

Régóta foglalkozom szalvétagyűjtéssel, mára több mint húszezer darabos gyűjteménnyel rendelkezem. Ezt az oldalt szalvétacsere céljából hoztam létre. Külön menüpontba szedtem csereszalvétáimat, ha bármelyik megtetszik keress meg emailben vagy telefonon és megbeszéljük a csere részleteit. Gyűjteményemet is megtekintheted ha érdekelnek a szalvéták. Gyűjteményem nagy darabszáma miatt a scannelés/feltöltés sok időt vesz igénybe, de amint lehetőségem van rá bővítem az oldalam. Friedmann Renáta

Tuti menü