Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hobbi Bűvészet képes leírás - Hobbi.tlap.hu
részletek »

Hobbi Bűvészet - Hobbi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hobbi.tlap.hu » Hobbi Bűvészet
Keresés
Találatok száma - 8 db
Az illúzió nagymesterei

Az illúzió nagymesterei

Mágusok, varázslók, bűvészek és illuzionisták. Hétköznapi emberek, akik nem hétköznapi tetteik által váltak híressé. Guruk, akik képesek a csoda és a káprázat ismeretlen világába vezetni minket. Utána-jártunk, hogy kik is (voltak) valójában!

Bűvésztrükkök

Bűvésztrükkök

Ezen az oldalon különböző bűvésztrükkök elsajátításához találsz segítséget. Az önmagukban is helytálló trükkök mellett olyan alapvető eszközöket is megtanulhasz, amik segítségével saját trükköket is ki tudsz alakítani. Az oldal felfedi a különböző trükkök titkait, így ha ezeket nem szeretnéd tudni, ne olvass tovább!

Dr. Szabó G. Gábor kártyabűvész

Dr. Szabó G. Gábor kártyabűvész

Nincs az a gyermek és nincs az az agg bölcs, aki szemfényvesztő mutatványok láttára ne keresné a hogyant. Ennek a kis szónak roppant nagy tartalma van: benne rejlik korunk egész világszemlélése, egész fölvilágosodottsága. A bűvészet olyan régi, mint az emberiség; és jelentőségében, szerepében mindig benne van a civilizációk képe. Minden időben voltak furfangos elmék, akik a természet erőinek ismeretével és saját ügyességükkel a nagy többség számára megfoghatatlan dolgokat tudtak művelni.

Magic Blog

Magic Blog

Aktuális hírek, oktató videók, trükkök, illúziók a bűvészet világából. Frissítés 2-3 naponta. (Ahogy kedvem tartja.) Ha tetszett a bejegyzés, nyugodtan oszd meg velem egy komment formájában és gyere vissza holnap is! Ha pedig úgy gondolod, hogy tudsz ennél jobbat, küldj be Te is videót!

Nagy Jonathan

Nagy Jonathan

Nagy Jonathan bűvész vagyok. Szombathelyen születtem, jelenleg is itt élek. A bűvészkedés hat éves koromban keltette fel érdeklődésemet, amikor az óvodában ellátogatott a Mikulás. Kihívta a legjobb barátnőmet, és a füle mögül elővarázsolt egy pénzérmét, amivel elkápráztatta? Innen indult minden.. Elhatároztam, hogy én is kitanulom a pénzvarázslás fortélyát, hogy trükkjeimmel elvarázsoljam a barátaimat. Karácsonyra varázsdobozt kértem, és elkezdtem a tanulást. Órákon át gyakoroltam nap, mint nap. Meg is lett az eredménye, sikerült az egész baráti társaságomat elvarázsolni! De egy idő után kifogytam a trükkökből. Bűvészt szeretne rendezvényére? Keressen elérhetőségeimen!

Nagy Molnár Dávid - A Fekete Mágus

Nagy Molnár Dávid - A Fekete Mágus

Meg kell tanulni nem félni a haláltól. A halál semmilyen. Éljünk, amíg lehet, a jelenségek értelmét keresve Nagy Molnár Dávid 44 éves. Burokban jött a világra, így születése pillanatában eldőlt a sorsa. Gyerekkorától különleges kapcsolat fűzi a természethez.

Soma - A bűvészet világbajnoka

Soma - A bűvészet világbajnoka

A bűvészet nem csupán hivatás Soma számára hanem életforma. Az elmúlt évtizedben Soma egyedi stílust alakított ki, amelynek segítségével bejárta a világot. Egyedülálló telefonos műsora, amely kollégái szerint: "olyan eredeti és különleges, amennyire ez a bűvészetben lehetséges", számos díjat nyert neki világszerte. Műsorával megjelent Európa, USA, és Ázsia számos színpadán, bűvészkongresszusán és gálaműsorában. Soma bűvészetének elsődleges célja, hogy a nézőknek olyan élményben legyen részünk, amilyenben addig soha.

Varázs Vili Szobája

Varázs Vili Szobája

Örömmel veszem, hogy érdekel a bűvészet és ide látogattál. Folyamatosan tanulhatsz e szobában bűvészmutatványokat és megismerkedhetsz a bűvészet híreivel, jelenlegi bűvészekkel, a magyarok nemzetközi sikereivel, és egy sor társművészettel, ami a látványhoz, illúzióhoz, a művészvilághoz, a színházhoz, a cirkuszvilághoz kapcsolódik. Nemcsak a hivatásos bűvészek szobája, lapja, rovata ez. Egy nagyszerű személyiségfejlesztő hobbi. Sok-sok trükköt, mutatványt tanulhatsz. Játék, szorgalom, siker, önkifejezés, minden ami egy embernek kell, mindegy, hogy a hivatása, szakmája, mi lesz.

Tuti menü