Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hobbi Bélyeggyűjtés, Filatelia képes leírás - Hobbi.tlap.hu
részletek »

Hobbi Bélyeggyűjtés, Filatelia - Hobbi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hobbi.tlap.hu » Hobbi Bélyeggyűjtés, Filatelia
Keresés
Találatok száma - 9 db
Bélyegbirodalom

Bélyegbirodalom

A Bélyeg webáruház azzal a céllal jött létre, hogy mindenki igénye szerint kényelmesen, gyorsan rendelhessen interneten a kínálatunkból. A bélyeg webáruház kínálatában megtalálható bélyegek online módon interneten megrendelhetők. Kategóriák: - Eszközök, katalógusok, albumok - Külföld - Levelek és levelezőlapok - Magyar bélyegek 1850 - 1946 - Magyar bélyegek 1947 - - Magyar blokkok és kisívek - Megszállási és helyi kiadások - Parafilatélia - Tévnyomatok

Bélyeggyűjtő

Bélyeggyűjtő

Kulcsár Bélának hívnak, bélyeges körökben csak beila. 6 éves koromtól, 1980-ban kezdtem el gyűjteni a bélyegeket, akkor még csak hobbi szinten. Ma már sok tapasztalattal rendelkezem és igyekszem maximálisan kiszolgálni minden érdeklődőt. Az elmúlt évek alatt, nagyon sokféle és változatos bélyegem, blokkom, halmozódott fel, melyeket szeretnék ezen honlap keretén belül ajánlani minden olyan embernek, aki nagy érdeklődést mutat a bélyegek iránt vagy gyermekével szeretné megszerettetni azokat.

CsereBere

CsereBere

Ez az oldal azért jött létre mert eddigi gyűjtésem többlet darabjait cserére szeretném bocsájtani. Tudom hogy nem mindenki rendelkezik csere darabokkal így lehetőséget kínálok megvételre is. Rólam pár szót: gyerek korom óta szerelmese vagyok a filatélia, numizmatika nevű megszállottságnak. Édesapámtól örököltem ezen bogaramat. Felgyülemlett többlet Magyar, külföldi bélyegek cseréje, eladása, vétele. Érdekességek, vágott bélyegek. Tévnyomatok, fodorított nyomatok, FDC, futott FDC-k. Emlék kiadások, emlékívek, cromalin ívek. Éves magyar bélyeg kiadási lista. A bélyegen keresztül megismerheti az ember a magyar történelmet az 1800 as évektől. Jó böngészést!

Darabanth bélyegkereskedelmi és numizmatikai Kft

Darabanth bélyegkereskedelmi és numizmatikai Kft

A Darabanth Kft 2004 vége óta rendez online és teremárveréseket filatélia, postatörténet, régi képeslapok, numizmatika, papírrégiségek, porcelánok, festmények, és egyéb gyűjtési területeken. Kéthetente megrendezett aukcióinkra folyamatosan veszünk fel bélyeggyűjteményeket, képeslapokat, papír és fémpénzeket, kitüntetéseket, festményeket, grafikákat, porcelánokat, könyveket, kéziratokat, térképeket, kisebb régiségeket, ékszereket, órákat, illetve folyamatosan vásárolunk készpénzért. Kiváló online rendszerünk, többnyelvű honlapunk élvezetessé teszik mind a licitálást, mind a beadott tételek nyomon követését.

Filatelia - Bélyeg

Filatelia - Bélyeg

Gondoltál már arra, hogy milyen szép ajándék a bélyeg? Szeretnél olyan meglepetést szerezni szeretteidnek, amire életük végéig emlékezni fognak? Ajándékozd meg egy csodálatos bélyeggyűjteménnyel! Születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, Valentin napra és egyéb alkalmakra, a legszebb ajándék a bélyeg!

Imre bélyegei

Imre bélyegei

Horváth Imrének hívnak 6 éves koromban ismerkedtem meg a bélyeggyűjtéssel. Az eltelt idő alatt rengeteg csereanyagom halmozódott fel. Az oldal célja ezek elcserélése és a gyűjteményem fejlesztése.

Internetes Bélyeggyűjtő Klub

Internetes Bélyeggyűjtő Klub

A Magyar Bélyeggyűjtők Országos Szövetsége (továbbiakban MABEOSZ) háza tájáról az elmúlt évtizedben kevés jót lehetett hallani. Folyamatos tagvesztés, melynek oka egyrészt a bélyegek 1990-es években megnövekedett névértéke, másrészt az idős tagok elkedvetlenedése, kiöregedés, az ifjúsági tagok toborzásának hiánya, a megváltozott értékrendek, a modern kor eszméi mind-mind a MABEOSZ ellen hatottak. 2005 nyarának egyik estéjén ezek a gondolatok jártak a fejemben, mikor felhívtam Gelle Péter barátomat (továbbiakban: Angyalka, mert Őt mindenhol így ismerik), és felvetettem Neki egy egyedülálló kezdeményezés ötletét, az IBK megalakulásának véleményezését. Jónak tartotta a tervet, úgy gondolta érdemes belevágni, mert sikere lesz, és alig 3 hét elteltével 26 alapító tagot sikerült toborozunk, akik megalakították az Internetes Bélyeggyűjtők Klubját.

Paszi bélyeg csere-bere oldal

Paszi bélyeg csere-bere oldal

A bélyeg funkciója, hogy fusson a postán. Tehát a bélyegzett bélyeg is érték, sőt egyes gyűjtők szerint csak a bélyegzett bélyeg a "bélyeg". Létezik szívességi bélyegzés, és igazi postai bélyegzés. A bélyegzőn lévő dátum sok esetben segítséget nyújt a bélyeg korának a megállapításához. Külön gyűjtési terület a lebélyegzések gyűjtése.

Szent Gábor Bélyeggyűjtő Egyesület

Szent Gábor Bélyeggyűjtő Egyesület

Egyesületünk célja keresztény motívumú ( vagyis a keresztény vallásokkal kapcsolatban lévő művészeti, műemléki, építészeti, irodalmi, történelmi és egyéb tárgyi ábrázolások, szövegek), valamint erre utaló bélyegek, postai dokumentumok és értékcikkek gyűjtése, ezeknek tudományos jellegű kutatása - tanulmányozása, a kutatás eredményeinek ismertetése, a bélyegeknek kiállításokon történő bemutatása.

Tuti menü