Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hobbi Akvarisztika képes leírás - Hobbi.tlap.hu
részletek »

Hobbi Akvarisztika - Hobbi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hobbi.tlap.hu » Hobbi Akvarisztika
Keresés
Találatok száma - 7 db
Agriosz-Aqua

Agriosz-Aqua

A weboldalon igyekszem minden kedves olvasó számára közérthetően, egyszerű nyelvezettel, tömören írni az akváriumban tartható díszhalakról, növényekről, a vízről, és minden olyan dologról, aminek valami köze van az akvarisztikához.

Az akvarisztika története

Az akvarisztika története

Az embert mindig is vonzotta a víz alatti világ. Ennek az lehet az oka, hogy minden élet a vízből származik. Talán ez táplálja azt az olthatatlan vágyat, ami nagyon sokunkat hajt, hogy minél közelebb kerüljünk ehhez a csodálatos világhoz.

Díszhalak, vizinövények bemutatása, tartása és tenyésztése

Díszhalak, vizinövények bemutatása, tartása és tenyésztése

Az oldalon nagyon sok értékes információhoz juthatunk az akvarisztikával kapcsolatban. Akváriumi díszhalak általános bemutatása, tartása és tenyésztése, vizinövények bemutatása, képekkel illusztrálva. A cikkek és leirások között megtalálható nagyon sok hasznos információ, ami az akvárium és a benne élő élőlények gondozását könnyebbé teheti, és segíthet nyújthat bizonyos problémákra.

Édesvizi akvarisztika

Édesvizi akvarisztika

Az oldalon sok érdekes dolgot tudhatsz meg az édesvizi akváriumról. Hogyan alakítsuk ki az akváriumot? Milyen növényeket és halakat telepítsünk? Hogyan gondozzuk, és mire figyeljünk oda. Ezekre a kérdésekre az oldalon megkapjuk a válaszokat...

Hajdúnánás halak

Hajdúnánás halak

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy jobban megismerjétek a halakat és tudjátok, hogy milyen környezetben szeretnek élni. Remélhetőleg, így könnyebben elfogjátok dönteni, hogy milyen típusúakat is akartok venni, illetve, hogy kell őket gondozni. Továbbá szeretném azt is elérni, hogy ne keljen messzire elmenni egy halért, és így nánás környékén megtudnánk egymástól venni a halakat, hisz lehet, hogy neked pont az van meg ami a másiknak nincs illetve akár sokkal olcsóbban is adod mint a többiek vagy épp már nem a

Hazai halaink akváriumi tartása és gondozása

Hazai halaink akváriumi tartása és gondozása

A magyarországi akvarisztikában, méltánytalanul, igen kis szerepet kap a hazai halak tartása. Kevés az olyan akvarista, aki az érdeklődésen túl medencét rendezne be részükre. Egy részről érthető, hisz nem vehetik fel a versenyt színgazdagságban a trópusi vizek lakóival. Másrészről viszont egy, a közelünkben lévő világot tár elénk, mely éppoly érdekes lehet, mint bármely, a világ távoli részéből kiszakított hal megfigyelése.

Hogyan készítsünk akváriumot?

Hogyan készítsünk akváriumot?

A vállalkozó szellemű ezermester haltartók jobban szeretik a -Csináld magad- módszereket, mert így biztosak lehetnek abban, hogy az igényeiknek megfelelő eszközt, vagy tárgyat készítenek. Ez lehet dekoráció, víztisztító, vagy akár akvárium is. Íme egy lehetőség, hogyan érdemes akváriumot készíteni otthonunkba!

Tuti menü