Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Érme, Bankjegy gyűjtemény képes leírás - Hobbi.tlap.hu
részletek »

Érme, Bankjegy gyűjtemény - Hobbi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hobbi.tlap.hu » Érme, Bankjegy gyűjtemény
Keresés
Találatok száma - 11 db
Aranypengő

Aranypengő

Az Aranypengő egy gyüjtői weblapahol régi pénzek, papírpénzek, kitüntetések, jelvények, emlékérmek és plakettek eladása és cseréje zajlik , a numizmatika minden ágában, díjtalan szaktanácsadással!

Bálint Tamás bankjegygyűjteménye

Bálint Tamás bankjegygyűjteménye

Kedves Látogató Köszönöm, hogy benéztél, nyugodtan itt is ragadhatsz:)) Bálint Tamás vagyok, Ózdon élek, s 6 éves koromtól foglalkozom numizmatikával. Ekkor volt, hogy először megláttam apám zsebében az aprót, s rögvest magamévá is tettem:))

Bankjegyek

Bankjegyek

A lapon régi magyar papírpénzek, korona, pengő, forint bankjyegyek között böngészhetsz, és ha megtetszik valamelyik darab akár meg is vásárolhatod. A honlapon eladásra kínált bankjegyek állapota a megadott tartásfoknak megfelelő, a kép szerinti állapotú.

Érem aukció - Numizmatika

Érem aukció - Numizmatika

Numizmatikával és régiséggel foglalkozó webáruház és aukciós oldal. Webshopunkban mindent megtalál, legyen az emlékérem, érme, numizmatikai kellék, kitüntetés, jelvény, emlékpénz, papírpénz, bankó, régi képeslap, arany és ezüst érme, antik óra, műtárgy, bélyeg és ezen túl még sok mást. Vásárláson túl lehetőséget kínálunk régisége, gyűjteménye felbecsülésére, eladására. Boltunkban hivatásos ékszerbecsüs és numizmatikus dolgozik.

Érmelicit - Numizmatikusok Anonim Piactere

Érmelicit - Numizmatikusok Anonim Piactere

Numizmatikusok Anonim piactere. -Először jár nálunk ? - Nézzen körül az Aukciók menüpont alatt, Itt mások által felkínált érdekes, ritka érméket, forgalmi sorokat, emlék érméket, próba- után vereteket, szükség pénzeket, papír pénzeket, Minta bankjegyeket és numizmatikai kellékeket talál.

Ezüstforint - Numizmatikai Webáruház

Ezüstforint - Numizmatikai Webáruház

Az oldal a numizmatika iránt érdeklődőknek, gyűjtőknek, kiváncsiskodóknak készült. Remélem minden érdeklődő kedvét leli majd az érmék ,bankjegyek lapozgatása közben !!! A saját gyűjteményemből azok a darabok, amelyekből több áll rendelkezésre, vagy nem tarozik a gyűjtési körömbe - az oldalon megvásárolhatók vagy elcserélhetők.

GyűjtőkBoltja

GyűjtőkBoltja

A Gyűjtőkboltja.hu numizmatikai webáruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Korona Portál - A Korona 1892-től a Pengőig!

Korona Portál - A Korona 1892-től a Pengőig!

A Korona pénzrendszer bemutatása 1892-től a Pengő bevezetéséig a Korona Portál segítségével. Megtekinthető az összes vert korona és fillér érme évszám szerint, megtudhatjuk, hogy mennyit is ér egy-egy érme, illetve mely érmék a ritkábbak. Különleges Korona érmés tárgyak, és ékszerek illetve érmés borítékok is fellelhet aki benéz hozzánk!

Magyar Érme Bolt

Magyar Érme Bolt

Az oldal az éremgyűjtők, az emlékérmék, fémpénzek iránt érdeklődők számára készült, hogy segítségével könnyen áttekinthessék az emlékérméket és a teljes forintrendszert a kezdettől napjainkig, s ezáltal információt szerezzenek gyűjteményük esetleges hiányzó darabjairól, amelyeket itt az érmebolt oldalán akár meg is vásárolhatnak.

Hirdetés
Pengő Portál - A Pengő 1926-tól a Forintig!

Pengő Portál - A Pengő 1926-tól a Forintig!

A Pengő pénzrendszer bemutatása 1926-tól a Forint bevezetéséig a Pengő Portál segítségével. Ritkaságok, régi pengős rolnik bemutatása, különleges pengő érmés csomagolt hivatalos kiadások, fórumozási lehetőség és sok más érdekesség a Pengő érmével kapcsolatban! Van lehetőség megtudni, hogy mennyit is ér egy Pengő érme!

Veszprémi éremgyűjtők

Veszprémi éremgyűjtők

Napi aktuális friss hírek, cikkek, publikációk a Numizmatika világából. Numizmatikai események, rendezvények kiállítások ismertetése, ajánlása. Numizmatikai könyvek, szakirodalmak ismertetése ajánlása. Nagy Magyar Numizmatikusok ismertetése. Hasznos információk kezdő gyűjtők számára. Társoldalak ajánlása.

Tuti menü