Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb érdekes hobbi gyűjtemények képes leírás - Hobbi.tlap.hu
részletek »

Egyéb érdekes hobbi gyűjtemények - Hobbi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hobbi.tlap.hu » Egyéb érdekes hobbi gyűjtemények
Keresés
Találatok száma - 25 db
Ábrányi-Balogh Péter gyufásdoboz gyűjteménye

Ábrányi-Balogh Péter gyufásdoboz gyűjteménye

1999-ben, még 11 évesen kezdtem a skatulyák gyűjtését, akkor még nem is gondolva arra , hogy csak a különbözőket tartsam meg. Később egy döntő atyai ötlettől vezérelve úgy határoztam, összeállítok egy szép, csak különböző skatulyákat tartalmazó gyűjteményt. Így tartok most 3507 gyufásdoboznál a világ 63 oszágából. A gyufák az 1920-as évektől egészen napjainkig datálhatók.

Ajándékozz Élményt!

Ajándékozz Élményt!

Az extrém, férfias élményajándékoktól, a kényeztető, romantikus páros programokon át, a hölgyek szívét rabul ejtő meglepetésekig minden igényt kielégítünk. (Ferrari vezetés, romantikus hajókázás, rallyzás, palackposta küldés, éleslövészet, Forma 1-es autóvezetés, stb.) A kínálatunkban az ajándékokon kívül, egyedi álmokat, elképzeléseket is valóra váltunk. Lehetőség van utalvány formájában is ajándékozni egy-egy élményt, meglepetést, de konkrét időpontra is leszervezünk programokat.

Babaváros - Babagyűjtemény

Babaváros - Babagyűjtemény

2000. óta, a Kiss Áron Magyar Játék Társaság tagja, babagyűjtő. A babák szeretete már pici gyermekkorában kialakult. Három és félévesen kapta az első babáját, mely mai napig a gyűjteményének egyik legszebb darabja. Önfeledt játékát látva, szülői támogatással szaporodtak a babák, illetve a hozzájuk illő, méretarányos, valósághű kellékek, ruhák (öltözetek). Óvodáskorának kedvenc meséje, Sárközi György Babváros című verses meséje volt. A mesét kívülről tudta, a mesében szereplő szituációkat számtalanszor eljátszotta a babái segítségével, sőtt, sokszor a történet szálait tovább is füzte. Mára már a gyűjtő szenvedély erősebb, mint a játék. Nyitott szemmel jár a világban, igyekszik meglátni, mi hasznosítható a babavilágban is. Kedvenc hobbyjai, a kézimunkázás, rajzolás, barkácsolás, fotózás. Kézügyességének köszönhetően, igyekszik megformálni, elkészíteni a tárgyak kicsinyített változatát.

Bozóki Sándor gyufagyűjteménye

Bozóki Sándor gyufagyűjteménye

Bozóki Sándor gyufagyűjteménye Az oldalon Gyufagömb - Gyufaképek - Gyufarejtvények - Gyufagyűjtemény - Égő gyufakocka - Türelemüveg (türelempalack / türelemmunka) - Gombostűkocka és Gyufaházak találhatóak.

Érdekes gyűjtemények könyvekben

Érdekes gyűjtemények könyvekben

Az oldalra látogatok különféle témájú könyvek közül válogathatnak sok-sok kategória közül. Az oldalon lehetőség van online vásárlásra, könyv előrendelésére. A rendelést követően a könyvet legkésőbb 48 órás házházszállítással eljuttatjuk a megrendelőhöz vagy személyesen átvehető Szerencsen az AbaBook Könyvesboltban.

Fejlesztő táblajátékok

Fejlesztő táblajátékok

A weboldal zömében táblajátékokhoz kapcsolódó bejegyzéseket tartalmaz. Játékok ismertetőit, ezek változatait, lehetséges módosításaikat, értékeléseket, tapasztalatok megosztását, ötleteket, elkészítéshez javaslatokat, tanítási módszereket. Továbbá tanulmány jellegű írásokat a táblások széleskörű felhasználhatóságát illetően: többek között a gondolkodás, a kooperativitás fejlesztésére, vagy csak egyszerűen a szabadidő hasznos eltöltésére. Nevelő intézményekben és családokban egyaránt. A weblap célja felhívni a figyelmet az együttjátszás örömére, a táblajátékok rendszeres gyakorlásának az előnyeire és hasznára.

Fényképezőgép gyűjtemény - Szijjártó Ferenc

Fényképezőgép gyűjtemény - Szijjártó Ferenc

Ahol a (fotó)múlt izgalmasabb, mint a jelen...! Üdvözlöm Önt oldalaimon, ahol gyűjteményem legszebb darabjait próbáltam az Internet biztosította széles Nagyközönség elé tárni... Ha a képek nézegetésével a mai rohanó világban néhány nyugodt percet el tud tölteni, esetleg új informácókhoz sikerül hozzájutnia, akkor már megérte bemutatni e szerény gyűjteményt...

Hobbi Gyűjtők Klubja

Hobbi Gyűjtők Klubja

A Hobbi Gyűjtők Klubja 2007 nyarán jött létre, azzal a céllal, hogy összetoborozza a hasonló érdeklődéssel, szenvedéllyel és gyűjteménnyel rendelkező emberkéket. Egyenlőre tehát virtuális formában létezik. Mindegy, hogy mit gyűjtesz, és milyen szinten, köztünk a helyed!

Judit Kreatív Kézműves Hobbi

Judit Kreatív Kézműves Hobbi

Minden, ami kreatív hobbi és kézműves alkotás Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy alkotásaimat ezentúl ne csak szűk családi és baráti körömmel, valamint Facebook oldalamon lévő ismerőseimmel, hanem tágabb körben oszthassam meg. Ki-ki ötleteket meríthet alkotásaimból ajándékozáshoz, lakásdíszítéshez és saját maga is készíthet hasonló tárgyakat vagy akár tőlem is megrendelheti azokat.

Hirdetés
Kiskanál gyűjtemény

Kiskanál gyűjtemény

Ez volt a gyűjtemény első darabja, pontosabban ez volt az első kiskanál, amit abból a célból vettem, hogy gyűjteni fogom. Monserrat-ból való, érdekessége a hátoldalán látható monserrati fekete madonna fej. Ez az egyik kedvenc kiskanalam, mert nagyon szép a rózsa rajta.

Klimaj Mihály rádiógyűjteménye

Klimaj Mihály rádiógyűjteménye

Az első rádióm detektoros, fülhallgatós volt, komoly kiépített antennával, földeléssel. A második rádió ORION 115/A "néprádió" volt, fix hangolású, Kossuth és Petőfi adók vételére. Esténként a Petőfi adót elnyomta az akkori "Amerika hangja" mely nagyobb teljesitményű volt.

Legyen hobbija a pénz és tőzsde

Legyen hobbija a pénz és tőzsde

Tanuljon meg kereskedni a tőzsdén és éljen meg egyszerűen a hobbijából. Napi pár óra munkával megkeresheti álmai kimagasló jövedelmét és még élvezheti is. A Tőzsdeiskola tőzsde tanfolyamjainak segítségével bárki könnyedén magáévá teheti a tőzsdézéshez szükséges szaktudást gyakorlati tapasztalatokra építkező tematikánknak köszönhetően.

Mátyás Ciprián papírzsebkendő gyűjteménye

Mátyás Ciprián papírzsebkendő gyűjteménye

Körülbelül 20 évvel ezelőtt kezdőtött ez a történet. Egy általános iskolai osztálytársamnál láttam meg egy sötétkék színű, "nyugati stílusú", CLIP márkájú papírzsebkendőt. Még aznap vettem két darabot a közeli boltban. (Azért csak kettőt, mert 20 Ft-om volt, a zsepi pedig 7 Ft-ba került!!!) A lakásban összeszedtem minden fellelhető papírzsepit. Azóta nincs megállás...

Műköröm minták gyűjteménye

Műköröm minták gyűjteménye

Körömdíszítő szakemberek munkáinak bemutatása, műköröm minták a világ műkörmöseitől. Díszítések melyekből ötletet meríthet a műkörmös és a műköröm viselő kiválaszthatja mely díszítés szeretné a saját körmeire. Érdemes megnézni mindenki számára aki érdeklődik a műköröm díszítés iránt. Műköröm minták és képek világ műkörmöseitől.

Pannon Fogat

Pannon Fogat

A Kusinszki és Társai Kft. a kerítések, kapuk készítése mellett hintók és lovas kocsik gyártásával, javításával és restaurálásával is foglalkozik. Faipari manufaktúránk készít kapukat, kerítéseket, korlátokat, kizárólag kézi munkával, elsősorban magyar és székely-magyar motívumokkal. Ezek a termékeink hűen őrzik az évszázadok alatt kialakult motívum világot, melyek jelképek és mondanivalóval bírnak.

Poén videó gyűjtemény

Poén videó gyűjtemény

Ingyenes poén videók és humor bonbonok. Az internet legviccesebb videóit gyűjtöttük nektek össze egy helyre. Regisztrált tagok is küldhetnek be videót ingyen. Számtalan kategóriában találsz oldalunkon poénos, humoros videókat.

Rajzoljunk!

Rajzoljunk!

Ezen a weboldalon lehetőségük van az érdeklődőknek megtekinteni rajzaimat, portréimat. Emellett tanácsot kaphatnak a rajzolás elsajátításának módszerét illetően. Meghallgathatják az általam elénekelt dalokat, és megtekinthetik az egyes művészeti ágak érdekes alkotásait. Tárgyak és emberek rajzolására egyaránt leheőség nyílik. Az arc megvilágítása, a selyem ábrázolása, és a tekintet életre keltésére szintén sor kerül a tippek között.

Tuti menü